Kattintson és NYOMTASSON Ön is ÖTÖDÁRON!
 

 

 

Ékszereim a meskán:

 

 

Facebookon is jelen vagyok!

 Unique Ékszer

 

 ............................

Kapcsolat:
 
info@uniquedesign.hu
+3670/3202452

Ön mint felhasználó a www. uniquedesign.hu alatt elérhető webáruház használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket:
Üzemeltetői adatok
• Cégnév: Gyarmati Sandorne egyéni vállalkozó
• Székhely: 4225 Debrecen, Sillye G. u. 95.

• Adószám: 60202583-1-29

• Szerződés nyelve: magyar
• Elérhetőség: unique0design@gmail.com

• Telefon:06703202452

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház kézzel készített termékeket forgalmaz. A megjelenített termékek a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák a feltüntetett árak. Személyesen előzetes megbeszélés után Debrecenben vehető át.
Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre
A szállítási díjat a rendelés értéke határozza meg:
5000 Ft alatt 370Ft
5001 Ft felett ingyen postázunk
A csomagokat a Magyar Posta Zrt. viszi házhoz. A számlát a csomag tartalmazza.
Kedvezmények:
5000 Ft felett ingyen posta
10001 Ft felett további 5% kedvezmény kerül leszámításra.

- See more at: http://hobbyekszeralkatresz.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/#sthash.0tWiLeU9.dpuf

Garancia

Termékeinkre garanciát vállalunk, amennyiben szállítás során megsérül ez esetben újraküldjük a terméket.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a cég köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.
Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.
(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)
Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!
A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

Az uniquedesign webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. .
A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.

Szerzői jogok:

A Webáruházban lévő képek és termékleírások az üzemeltető szellemi termékei, azok jogosulatlan felhasználása nem engedett.